Napisz do SM Zapytaj burmistrza
Wirtualny spacer Fotogaleria - Miasto i Gmina krotoszyn
Kamera na żywo Mapa gminy
Projekty unijne Pogoda dla Krotoszyna
200_powietrze.jpg
bannerOZE2017.jpg
baner200_sms.jpg
baner200_youtube.jpg
bilety-kok-krotoszyn-pl-200.jpg
baner200_projekty_unijne.jpg
baner200_sprawdz_dowod.jpg
baner200_600lat_info.jpg
Księga Gości www.eko7.krotoszyn.pl
Naziemna TV cyfrowa Trasy rowerowe w Krotoszynie
Miasto monitorowane Działki na sprzedaż
Licznik odwiedzin od 09.04.1998
45826908
Wiadomości
02.03 - wyniki XXXV Ogólnopolskiego Konkursu z Zakresu Technologii Mięsa

W dniach 28 lutego - 2 marca 2005 roku w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Krotoszynie odbył się finał XXXV Ogólnopolskiego Konkursu z Zakresu Technologii Mięsa.

Dwudniowe zmagania konkursowe dobiegły końca. Towarzyszyła im przyjazna, szlachetna, ambitna i uczciwa rywalizacja w której zostały wyłonione najlepsze w skali kraju drużyny oraz laureaci indywidualni, którzy po mistrzowsku opanowali zarówno umiejętności praktyczne jak i wiedzę teoretyczną w zawodzie technik technologii żywności
o specjalności mięsnej.

Drużynowo I miejsce zajęła drużyna z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Krotoszynie otrzymując puchar Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz statuetkę żubra. W dalszej kolejności Zespół Szkół nr 2 z Łukowa oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego z Katowic.

Indywidualnie I miejsce Adrian Adamski ZSP 2 Krotoszyn, Katarzyna Ciołek  ZS 2 Łuków, Michał Paterczyk  ZSP 2 Krotoszyn oraz Cezary Linke ZSP 2 Krotoszyn. Oprócz cennych nagród rzeczowych laureaci otrzymali indeksy na wybrane uczelnie rolnicze.

Szczegółowy program konkursu...

Strona internetowa ZSP nr 2:
http://www.zsp2.krotoszyn.net/ 

[Janusz Bartoszewski]

ikona daty05-03-2005, 00:25 ikona autoraConcept INTERMEDIA ikona wyświetleń1549
Pdf
Drukuj
Powrót
Kontakt